JÁTROVÁ PAŠTIKA (po Toskánsku)

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZABIJAČKA DOMÁCÍ / ZABIJAČKA PAŠTIKY / 




INGREDIENCE: 300g jater nakrájených na kousky, oliv.olej, cibule, česnek, hodně petržele, rozmarýn, šalvěj, sůl.

POSTUP PŘÍPRAVY: Do většího kastrolu dáme zpěnit cibulku, přidáme 4 nakrájené stroužky česneku, zpěníme a přidáme nakrájená játra. Za stálého míchání smažíme asi 10 minut. Přidáme nadrobno nasekanou petrželku, rozmarýn a šalvěj. Mícháme a smažíme dalších 5 minut. Podlijeme sklenkou bílého vína, mícháme, necháme vypařit víno, osolíme a vypneme. Ponorným mixerem jemně rozmixujeme. Mažeme na opečený toastový chleba či veku, nebo jakkoliv jinak.



JÁTROVÁ PAŠTIKA (po Toskánsku) JÁTROVÁ PAŠTIKA (po Toskánsku)



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1372 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz